За ефектно отслабване е нужен добър хранителен режим

Публикувано в Здравословно Хранене | 2 коментара

За ефектно отслабване е нужен добър хранителен режим

Всички искаме да имаме повече от страхотна фигура, най-вече за да не се притесняваме от несъвършенното си тяло. Едно е сигурно – необходим ви е специален хранителен режим. Е, в това отношение можем да приложим няколко тактики за добър ефект, който може да ги комбинирате със спорт или подходяща диета за отслабване и резултатът ще е страхотен!

Какво трябва да избягваме по време на диетата?

Като за начало трябва да се храните по-често и бавно, тъй като бързото ядене ще ви донесе само пудаващ ефект на стомаха. Тук трябва да отбележим, че е хубаво да избягвате газираните напитки, защото и те имат същият ефект. Солта също води до подуване, защото съдържа вода. Така че намалете прекалено солените храни.

Какви храни да включим в хранителният режим?

Хубаво е в хранителния режим да включите храни, богати на протеин, фибри и витамини. Може да започнете с консумацията на яйца, тъй като те са богати на протеин, който помага да изградите мускулите си, и витамин B12, който е страшно важен за топенето на мазнините в тялото. Тук може да добавим и бобовите култури, защото съдържат протеин, фибри и желязо, и са необходими за изграждането на мускулите и за отслабване. Включете и бадемите, тъй като те са мощен антиоксидант, а и плюс това съдържат засищащи протеини и фибри.

За да има ефект от диетата е нужно да включим и спорт

ябълка и шивашки метър символизиращи начините за здравословно отслабване с помоща на плодови диетиКакто всички знаем, ефект ще има, ако към диетата добавим и спорт. Но повечето имат забързано ежедневие и нямат време да спортуват. За тези хора се препоръчва да комбинират храните с някое лесно упражнение в домашни условия, без да се налага да ходите до фитнеса. Необходимо е да отделите само няколко минути на ден и постепенно ще се сдобиете с желаното тяло и най вече с плоския корем. Ако това не ви харесва и нямате време за тази комбинация, може да опитате с хапчета за отслабване.

Все още никой не е гласувал.
Моля изчакайте...

2 коментара

  1. Много обичам газирано,но явно там ми е проблема !

    Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
    Моля изчакайте...
  2. Спирам газираното жена ми ми каза,но аз не вярвах !

    Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
    Моля изчакайте...

Моля оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + twenty =