Погрижете се за тялото си чрез здравословна диета

Публикувано в Здравословно Хранене | 4 коментара

Погрижете се за тялото си чрез здравословна диета

На всички ни е ясно, че всяка дама иска да има хубаво тяло, но проблема е, че жените са склонни да търсят оправдания, вместо да се погрижат за тялото си. Това че един път сте се провалили в отслабването не означава, че трябва да се откажете. Не се отказвайте заради целите, които изискват повече воля, труд и лишения, тъй като и здравословният начин на живот също е от тези цели.

Какво трябва да направим за бързо отслабване?

Като за начало сложете ред в живота си и спрете с оправданията. Щом искате хубаво тяло ще се потрудите, за да стане такова. Съберете сили и се отправете към фитнеса или още по-лесно пренесете фитнеса във вас. Упражненията в домашни условия са по-добър вариант, така и няма да се притеснявате от другите хора в залата.

Как да направим диетата здравословна?

Като се замислите сигурно отдавна си правите планове да постигнете желаната цел или на каква диета да се подложите. Не са ви нужни диети, нужен ви е режим и здравословно хранене. Здравословната диета не е трудна за спазване, защото няма да изпитвате постоянно чувство на глад. Съставете здравословна диета от различни храни с различни начини на приготвяне. Не се придържайте към познатите ви досега вкусове, но бъдете смели, за да опитате нови ястия!

Какви храни да включим в тази диета?

Най-важното, което трябва да направите е да забравите за вредните навици и за нездравословните храни. В здравословната диета трябва да включим плодове и зеленчуци, бобови растения, риба, черен хляб, картофи и водата. Препоръчват се за ежедневна консумация, без никакви ограничения. Освен това за мерена консумация се препоръчват диетични меса и месни продукти, нискомаслено мляко и млечни продукти, яйца.

перфектна жена отслабнала жестоко след диети и тренировки.

Какво трябва да избягваме за лесно отслабване?

Най-добре избягвайте: сладкиши, захар, захаросани продукти, тлъсто месо, тестени изделия, сметана, сол, спиртни напитки, бира, вино и пушене. Освен това яжте по-малко мазни храни: изберете маргарин или растителни масла за готвене и печене, използвайте по-малко сол, отколкото обикновено.

За да постигнете крайната цел трябва да се мотивирате и да преодолеете оправданията и може д добавите към здравословната си диета и редовни упражнения.

Все още никой не е гласувал.
Моля изчакайте...

4 коментара

 1. Пдд

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 2. уха

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 3. Определено ще почна да готвя по здравословно за напред!

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 4. Ще опитам !

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...

Моля оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × five =