Как да свалим натрупаните килограми

Публикувано в Съвети за Отслабване | 4 коментара

Как да свалим натрупаните килограми

Всяка жена иска да има перфектно тяло, но обикновено това значи да свалим няколко килограма с диети и упражнения. Но не винаги е нужно да пробвате какви ли не диети и да се отчайвате когато няма резултат от тях. Точно сега е идеалното време, в което да направим промени, които ще ни помогнат да изглеждаме страхотно.

Какво трябва да направим за да постигнем качествено отслабване?

Най-важното, което трябва да направим, за да сложим край с натрупаните килограми, е да се храним здравословно. Както знает всичко изисква усилия и постоянство. Освен това трябва да си изградим наши навици и с помощта на упражнения и хранителен режим да постигнем желаните резултати.

Как да планираме правилно хранителния си режим?

Първо трябва да планираме храненето си и да ядем приготвени здравословни ястия, които не изискват сложни съставки или много време за подготовка. Тялото има нужда от здравословни мазнини, които носят ползи за работата на сърцето, холестерола и кръвната захар, а и да помагат за отслабването. Въпреки че нездравословните храни са вкусни, те трябва да не присъстват в нашето меню. Ако целта ви е да изглеждате по-добре и да се чувствате здрави, не трябва да ядете чипсове, бонбони, бисквити. По-добре ги заменете с ядки, плодове, зеленчуци, зехтин, яйца, сьомга.

Как да изменим хранителните си навици, за да отслабнем?

Също така трябва да промените хранителните си навици за постигането на бързи и лесни резултати. Не трябва цял ден да се тъпчете или да стоите гладни, а трябва да следвате хранителния режим, който сте си направили. Може да пробвате да приемате на всяко ядене по 2 плода или зеленчука и едно допълнително хранете. Това означава, че ще поемате повече витамини, минерали, фибри и други вещества, от които се нуждае тялото ви. Така ще си хапвате по-малко, но по често.

Защо трябва да добавим и упражнения?

ябълка, гиричка и шивашки метър символизиращи трите стълба нужни за бързо отслабване

Натовареното ежедневие и пълния график не позволява достатъчно движение. Чувстваме се изтощени в по-голямата част от времето, защото изразходваме енергията си в емоции. Не е никак сложно да отделите поне 30 минути на ден, за да ходите. Макар и толкова малко време дневно това може да се окаже добре за вашето здраве. Също така може да пробвате и с фитнеса, но дори и да нямате време да ходите, може потърсите упражнения, които могат да се изпълняват у дома.

Рейтинг: 5.0. от 2 гласа
Моля изчакайте...

4 коментара

 1. Много интересна и полезна статия,благодаря

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 2. съгласна съм,много интересна и добре написана статия за отслабване, ще се възползвам от съветите

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 3. И аз ще пробвам !

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 4. Страхотна статия! Благодаря!

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...

Моля оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 7 =