Няколко съвета за отслабване- част 2

Публикувано в Съвети за Отслабване | 1 коментар

Няколко съвета за отслабване- част 2

4. Яжте Само, когато сте гладни

Трябва да се стремите да ядете, когато сте гладни (виж Съвет 2 по-горе). И ако не сте гладни? Не яжте. Нищо не забавя загубата на тегло повече от честото ядене на много храна. За да отслабнете бързо и устойчиво: Яжте когато сте гладни – но само когато сте гладни. Забравете часовника и вместо това слушайте тялото си.

5. Бъдете устойчиви

Това обикновено отнема години или десетилетия, за да спечелете битката с теглото.Опитвайки се да загубите, всичко от себе си възможно най-бързо с глад рядко, работи добре в дългосрочен план. За да успеете, трябва нещо, което работи в дългосрочен план. Обичайно се губят 1-3 кг в рамките на първата седмица на строга ниско въглехидратна диета за отслабване, а след това средно 0,5 кг на седмица , стига да има още тегло, което остава да се губи. Това се превръща в около 23 килограма годишно.

6. Жени: Избягвайте да ядете плодове

отслабнали мъж и жена показващи изразените си коремни плочки

Това е съвет, който се отнася и за мъжете,разбира се, но консумирането на плодове е по-честа пречка за жените, които се опитват да намалят теглото си. Този съвет е спорен, тъй като плодовете са полезни за здравето. Хората смятат, че плодовете са питателни, но за съжаление , съдържат много захар – около 10% от теглото (останалата част е предимно вода). Пет порции плодове на ден, са еквивалентни на количеството захар в 500 мл сода. Захарта от плодовете може да изключи изгарянето на мазнините. Това може да увеличи глада и да забави Вашето отслабване. За най-добри резултати, избягвайте плодовете – или ги ползвайте от време на време като лакомство.
В крайна сметка: Плодовете са бонбони от природата.

7. Мъже: Избягвайте да пиете бира

Това се отнася и за жените също, но мъжете пият средно повече бира. Тя съдържа бързо усвояеми въглехидрати, които пречат на изгарянето на мазнините . Ето защо бирата е наричана понякога „течен хляб“. Тук са по-умните алкохолни варианти за намаляване на теглото:

  • Вино (червено или бяло сухо)
  • Сухо шампанско
  • Твърд алкохол като уиски, коняк, водка (избягвайтеподсладени коктейли – вместо тава опитайте водка, газирана вода, зелен лимон)

Тези напитки едва ли съдържат захар / въглехидрати, така че те са по-добре, отколкото бира. Въпреки това, големите количества алкохол могат да забавят загубата на тегло до известна степен, така че умереността е още една добра идея.

Вижте още няколко от предните ни съвети тук..

Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
Моля изчакайте...

1 Коментар

  1. оооо даааа!

    Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
    Моля изчакайте...

Моля оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight + twelve =