Правилният начин за борба с килограмите

Публикувано в Съвети за Отслабване | 3 коментара

Правилният начин за борба с килограмите

Разбира се е ясно, че отслабването е процес, при който при наличието на недостиг на енергия (храна) тялото започва да използва складираната такава. Или иначе казано трябва да има недостиг на храна, за да започне тялото да изпозлва запаса.

Тоест, няма начин, за отслабване без да ограничите приема на храна.

Няма как да се отслабне само с упражнения например, защото те помагат на тялото да изгори калотиите, но замисляли ли сме се колко калории на ден приемаме?

Не може да очаквате, че ако спортувате, а в същото време продължавате да ядете банички и всякакви тестени закуски ще свалите килограми. Това е така, защото с 30 минутно бягане например изгаряш калории, колкото 1 чаша натуерален сок. Тоест ако цял ден ядеш тестени храни, чипсове и кексчета, а вечерта бягаш 30 минути ще можеш единствено да не напълнееш. Тоест ако искаш не само да не качваш килограми, а и да ги свалиш ще трябва и да ограничиш приема на храна. Трябват ви диети, за да отслабнете..

слаба жена си мери тънката талия с шивашки метър

И това разбира се, не се отнася единствено за упражненията. Невъзможно е свалянето на килограми по какъвто и да е начин, без ограничаване на храната.

Неочаквайте, че всекидневното и целодневно трепане във фитнес залите ще ви помогне да свалите килограмите. Много хора се оплакват например, че правят наистина значително много коремни преси, а нямат плочки. Същността на коремните преси, е че те помагат на корема да развие мускулите си, но когато не ограничите приема на храна, тези мускули са скрити под слой мазнина.
В процеса на отслабването основната цел е да се намалят мазнините в тялото, като мускулната маса трябва да се запази, за да може тялото да изглежда стегнато и секси. Следователно, колкото и да се мъчим да изгаряме мазнините, няма да имаме видим резултат, докато не спрем да ги поемаме отново при следващото хранене. Мускулите са важни за всеки от нас, които иска да изглежда добре и секси.

Рейтинг: 5.0. от 3 гласа
Моля изчакайте...

3 коментара

 1. Ихаа

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 2. До сега гледах само мазнините на продуктите благодаря ви за полезната статия!

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...
 3. Определено трябва да намаля калорийте!

  Рейтинг: 5.0. от 1 гласа.
  Моля изчакайте...

Моля оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × five =